Tietosuojaseloste

Tietoa sivustosta
Tarjoamme tietoa tämän hetken vaikuttavimmista, valovoimaisista esiintyjistä ja työelämän ajankohtaisista teemoista. Mahdollistamme merkityksellisiä kohtaamisia ja kokemuksia sekä olemme avuksi erilaisten esiintyjien hankinnassa tapahtumaanne. Sivustomme toimii inspiraationa ja yhtenä tapahtuman suunnittelun parissa työskentelevän tärkeimmistä työkaluista.

Tekijänoikeudet
Ohjelmanaiset Oy:n verkkosivujen sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua. Asiakkaamme voivat käyttää sivuiltamme kuvia sekä artistiesittelyjen tekstejä meiltä ostetun ohjelman markkinoinnin yhteydessä. Sivuiltamme löytyvän materiaalin käyttö muihin tarkoituksiin pidätetään.

Sivuston käytön tekniset vaatimukset
Ohjelmanaiset.fi -verkkopalvelu on suunniteltu ja testattu toimivaksi yleisimmillä selaimilla, käyttöjärjestelmillä ja päätelaitteilla.

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen tietosuojaseloste.

 1. Rekisterinpitäjä
  Ohjelmanaiset Oy
  Sorinkatu 1
  33100 Tampere
  Y-tunnus 0634581-9

 2. Henkilötietojen käyttötarkoitus
  • Käyttötarkoituksena on normaali asiakassuhteiden hoitaminen, joka sisältää palvelujen markkinointia ja myyntiä uusien asiakassuhteiden luomiseen sekä nykyisten ylläpitoon.
  • Tämän lisäksi henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely Ohjelmanaiset Oy:n palvelutarjontaan liittyviin tarkoituksiin, sekä Ohjelmanaiset Oy:n suoramarkkinoinnin suuntaaminen viestimien ja palvelimien kautta.
  • Suoramarkkinointirekisterin tietoja käytetään vain määriteltyyn käyttötarkoitukseen. Tietoja voidaan käyttää myös rekisterinpitäjän oman toiminnan suunnittelu- ja tilastointitarpeisiin.

 3. Säännönmukaiset tietolähteet
  Rekisteröityjä koskevat tiedot koostetaan Ohjelmanaiset Oy:n asiakasrekistereistä, rekisteröidyltä itseltään sekä julkisesti saatavilla olevista Internet-lähteistä.

 4. Rekisteritietojen luovuttaminen ja poistaminen
  Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisteröityjä koskevia tietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

 5. Rekisterin suojaamisen yleiset periaatteet
  Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Työntekijöille annetaan käyttöoikeudet rekisterin tietoihin siinä laajuudessa kuin työtehtävät edellyttävät. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä, joilla myös väärinkäyttöyritysten torjunta toteutetaan.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai