Tuttiritari

TUTTIRITARI & TUTTIROCKARIT

Kiitetty, kehuttu ja katsottu, kaikkien lasten ja lastenmielisten sankari Tuttiritari on noussut uljaan ratsunsa Rusinanten (vai oliko se Banaaninante?) selkään ja karauttaa ritarillista ohjelmaa kaipaaviin tilaisuuksiin.
Mukanaan hänellä on ylimmäinen Tutinkantaja Aulis (Ari Kankaanpää) joka on paitsi hovinarri, pelle, juoksupoika, on myös kova poika kantamaan postia, sekä orkesterinsa Tuttirockarit.
Tuttiritari lukee posteja, kertoo kaskuja, pomppii hevosensa kanssa, änkee ja tunkee tutteja suuhunsa tilanteen mukaan sekä laulaa hauskoja lauluja.
Esityksessä on Tuttiritarilevyn kappaleita joilla mennään riemumatkoille linnanneitojen ja ritarien joskus niin salattuun ja jopa vaaralliseen ja jännittävään maailmaan. Lapset jännittävät kuinka ritari selviytyy tilanteesta jossa henkseleitä ei löydy, pitääkö tuttilakko ja miten sujuu sammakon "Falssi vallihaudassa"?......

Tuttiritari keikkailee bändinsä kanssa, johon kuuluu koskettimet, basisti, Tutinkantaja Aulis kitaran kanssa ja Tuttiritari.


Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai