Hansu ja Pirre

Kansakunnan toivot, Fakta Hommasta tunnetuksi tulleet siivousalan yrittäjät Hansu ja Pirre ja Loimaan tikkakerhon likat saavat yleisön kuin yleisön heräämään.

Tuttujen hahmojen huippuhauska show, joka perustuu perisuomalaiseen tuulipukukansan perushuumoriin ja naisen logiikkaan. Harvinaisen 'suorapuheiset' Hansu ja Pirre voivat ottaa tilaisuudessasi minkä tahansa haluamasi aiheen esille.

Liioitelluista hahmoista kuuluvaäänisempi on Eija Vilpaksen tulkitsema Pirjo "Pirre" Kaasinen, ay-henkinen ja Neuvostoliittoa arvostava siivousyrittäjä, jolle terävä kieli on yhtä lähtemätön tuntomerkki kuin yläruumiin alati verhoava tuulipuvun takki. Pirre on sikäli onnellinen ihminen, että hän tietää kuinka asiat ovat. Yksi hänen usein toistuvista lauseenparsistaan on: "Ja kun mä harvon sanon, ja kun mä sanoin..."

Toppahaalarin univormukseen omaksunut Riitta Havukainen alias Hannele "Hansu" Kaakko on ronskin Pirren rinnalla sievistelevä ja hienosteleva. Hänen tyypillisiä ilmaisujaan ovat "jos sentään vähän fiksummin", "niin ikävästi käyttäytyi" ja – seksuaaliasioista puhuttaessa – "ihan se ykskin paikka". Hansu on se, joka pyrkii esittäytymään kultturellimpana.

Suomalaisen tuulipukukansan perushuumorin rajoja venytetään ja maalaisjärkisiä / järjettömiä kommentteja löytyy aiheesta kuin aiheesta. Nämä Loimaan likat laittavat kielenkannat laulamaan ja sanansäilältä ei taida säästyä nykymaailman menossa mikään, eikä kukaan.

Tuttujen hahmojen huippuhauska show, jossa Hansu ja Pirre tukeutuvat ajatuksissaan ja puheissaan pettämättömään naisen logiikkaan. Hansu ja Pirre hankkivat show' taan varten etukäteen tietoa asiakkaasta, syntymäpäiväsankarista tai tapahtumasta ja sisällyttävät esitykseensä yllättäviä yksityiskohtia omalla jäljittelemättömällä tyylillään.

Siis pitemmittä puheitta - erittäin suositeltavaa.

Esityksen pituus n. 30 min.
Esityksestä on olemassa myös teatteriversio.
Teatteriversion pituus n. 60 min.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai