Jukka Laaksonen

Näyttelijä, imitaattori, koomikko, juontaja... tai miten sovitaan!

Jukka Laaksonen showmies, koomikko, jolle mahdoton on lähes mahdollista! Vuoden 2006 viihdetaiteilijaksi valittu ja Venla palkinnon v. 2004 saanut Jukka Laaksonen tunnetaan sanavalmiina juontajana ja hulvattomana imitaattorina mm. TV- sarjasta "Huuliveikot" ja Antero Mertarannan isännöimästä "Se on siinä" kisailusta . Jukka hallitsee julkisuuden henkilöiden äänet poliitikoista viihdemaailman tähtiin. Jukka on tehnyt myös puherooleja ja niistä uusimpana voimme mainita Tintin Seikkailut- elokuvan johon Jukka antoi äänensä toiselle Dupontin kaksosista.

Jukalla on show, missä peruukit lentelevät ja vaaterekit heiluvat.
Jukan show on energinen ja nopeatempoinen ja hahmot vaihtuvat yleisön edessä äänitehosteiden tahdissa.

Mainosspeakit ovat myös kuuluneet Jukan repertuaarin jo lähes 30:n vuoden ajan.
Jukan ääntä on kuultu mm. Audin, McDonaldsin, Jääkiekkoliiton, Veho, Shellin ja monen muun mainoksissa radiossa ja TV:ssä.

MIKAEL KONTTINEN & JUKKA LAAKSONEN
Mikael Konttinen ,Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti ,monessa mukana ollut laulaja /pianisti Tekee nykyisin yhteiskeikkoja Jukka Laaksosen kanssa. Mikael esiintyy myös Jukka Laaksonen Showssa Alfa TV kanavalla. JLS pyörii nyt toista tuotantokautta. Laaksonen & Konttinen Show pitää sisällään musiikkia, imitointia, stand-uppia, hahmoja tehdään peruukeilla ja eri vaatteilla. Mukana hahmoja urheilusta, viihdemaailmasta ja politiikasta, mukana tietysti myös korkeatasoista musisointia. Show sopii niin harjannostajaisiin, show and dinner tilaisuuksiin, kuin illan huipennukseksi.
Shown kesto sopimuksen mukaan 20-60 min. Kyseessä on viihdettä parhaimmillaan!
Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

KAHDEN ÄLLÄN SHOW: Jukka Laaksonen ja Juha Laitila
Kahden tunnetun koomikon stand up-tyyppinen ja ajankohtainen imitaatio-, sketsi-, hahmo- ja musiikkishow, jossa vierailevat niin Mara ja Tartsi kuin Rakentaja Rane ja Arska, tietysti myös Elvis ja Hjallis. Hahmogalleria valikoituu myös tilaisuuden ja asiakkaan mukaan.
Hahmojen ja puvustuksen vaihdot tapahtuvat suoraan lavalla asiakkaan silmien edessä, joten show´n koko esitysaika on täyttä tavaraa.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai