Wall-Dance Laura Tikka

Wall-Dance Laura Tikka
Laura Tikka on sirkustaiteilija, on työskennellyt niin sirkuksessa, varieteessa, teatteriproduktioissa kuin suurissa ilma- akrobatia esityksissäkin viimeisten 25 vuoden ajan. Hänen päälajeinaan ovat ilma-akrobatia ja löysä nuora sekä käsilläseisonta, joka on taidokas, esteettinen ja yhtenäinen kokonaisuus.
Laura on Berliinin sirkuskoulun kasvatteja ja esiintynyt pääasiassa Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä.
Suurimmat meriittinsä ovat Lontoon Millennium Dome esitykseen osallistuminen ja Sveitsin Cyclope- ulkoilmaspektaakkelin taiteellinen luominen ja esittäminen.
Viimeisinä vuosina hän on esiintymisen lisäksi kehittänyt itseään sirkusesitysten ohjaajana ja sirkusteknisenä experttinä.
Tilavaatimukset ovat pienet: vain 3x3 metriä ja 2.5 m korkeutta. Laura on lisäksi myös ilma-akrobaatti. Päälajina on seinä- tanssi eli wall-dance, ja bungee- trapetsi. Molemmat ovat hienoja esityksiä isoissa tiloissa.
Uutena osa-alueena Lauralla on käsilläseisonnasta stand-up komedia numero, joka on noin 15 minuutin pituinen ja erittäin ainutlaatuinen.

"Laura Tikka has been performing in several circuses, cabarets and productions around Europe for the past 25 years. She was one of the high- flying performers in “Millennium Show” in London 2000 and worked for several site-specific open-air productions in Switzerland. Besides being a multi- skilled circus performer, she was also part of the creative team in large open-air spectacles involving music, sculpturing and circus arts in Switzerland."

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai