Tulishow UniFlow

UNIFLOW

Uniflown Show'n Glow - esitykset hehkuvat ja loistavat luoden upean visuaalisen kokemuksen. Showt on mahdollista toteuttaa hämärissä tiloissa led-esityksinä ja täysin pimeässä UV-esityksinä. Uuden Graphic Led-tekniikan avulla voidaan lisätä tekstejä, valokuvia, ja muotoja esityksiin - piirtämällä ne ilmaan erikoisvalmisteisilla välineillä! Logoja, valokuvia, yritysten nimiä, hääparin nimikirjaimia, muotoja, värejä, tribaaleja...Mielikuvitus on rajana! Graphic Led voidaan yhdistää sekä tuli-, glow- että päiväesityksiin.
Takuuvarma WoW-elementti!

Uniflow esityksessä yhdistyy tulitaiteilijoiden tulishow sekä trikkausryhmä Uniton huikeat voltit ja taistelukoreografiat.

Tämä esitys ei jätä kylmäksi suurissakaan tapahtumissa. 2-10 henkeä.

Duo FLOW:n tulishow on mahtipontinen elokuvamaisilla musiikeilla höystetty esitys, joka sisältää pitkälle hiottua tulitaidetta yhdistäen tulijongleriaa ja -koreografioita.

Niko Solopuro ja Kasmir Jolma ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 2003. Duo Flown tulishowta voidaan myös kasvattaa useamman tulitaiteilijan kokonaisuudeksi. Duo Flow on esiintynyt muun muossa Talent Suomi 2011 finalistina sekä Euroviisuissa 2009 Moskovan finaalissa.

Pyroshow

Kaikkiin tulishow esityksiin voidaan lisätä pyrotekniikkaa ja erikoistehosteita aina ilotulitukseen asti. Ota yhteyttä niin keskustellaan erilaisista tavoista tehdä tulishowsta entistäkin näyttävämpi.

Suuntaa antavat tilavaatimukset

Lavan koko/esiintymisalue

2 esiintyjää: 6 x4m, korkeus 6 m
4 esiintyjää: 6 x 4m, korkeus 6 m
6 esiintyjää 8 x 6 m, korkeus 6 m
8 esiintyjää 8 x 8 m, korkeus 6 m
10 esiintyjää 10 x 8m, korkeus 6 m

UUTTA !

Uuden Graphic Led-tekniikan avulla voidaan nyt lisätä tekstejä, valokuvia ja muotoja esityksiin - Piirtämällä ne ilmaan!
Logoja, valokuvia, yritysten nimiä, hääparin nimikirjaimia, muotoja, värejä, tribaaleja...

Kerro ideasi ja me toteutamme uuden tekniikan pixel välineillä ne koreografioituna mukaan showhun.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai