Katti Matikainen

Katti Matikainen

Pikku Kakkosesta tuttu kaikkien tuntema hellyttävä konttorikissa Katti Matikainen on Silja Sillanpään itse luoma ja kirjoittama hahmomaailmanmatkaaja, tavoitettavissa tulevaisuudessa työajan ulkopuolella Katin konttorista.

Tiedonjanoinen Katti Matikainen porhaltaa konttoristaan etsimään milloin herukkapensasta, milloin Mummun silmälaseja. Touhukas kissa pyrkii omaan hauskaan tyyliinsä myös parantelemaan säätiedotusta ja makeistehtaan suklaareseptiä ja pelastamaan liito-oravat sukupuutolta.

Katti Matikainen on syntynyt talvella 2001. Naimaton. Kattia yritettiin kouluttaa Matikaisen perheessäja hän oppi kohteliaita puheenparsia. Katti Matikainen on toiminut mm. kalastajana, pelastajana, astronauttina, sirkustaiteilijana, reportterina, sukeltajana, norsunsaattajana, joulutonttuna, asuntoesittelijänä, oppaana, lentäjänä, aikamatkaajana, neuvojana, lukijana, tutkijana ja terapeuttina.

Katti Matikainen on avulias, utelias, kohtelias, omapäinen, kärsimätön, kekseliäs, kiltti, kateellinen (tarvittaessa), reipas, aina valmis, rohkea, pelokas, johtamistaitoinen, äkkipikainen, ymmärtäväinen, itsevarma, päättäväinen.

Katti seikkailuttaa, pitää lukutuokioita ja leikittää lapsia ulkona ja sisällä.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai