Mummodisko

Ikäihmisille suunnattu valtavan suosion saanut MUMMODISCO nyt saatavilla kaikkialle Suomeen.
Mummodisko on kaiken ikäisille juhlijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa etenkin ikäihmiset voivat vetää jalalla koreasti.
Edellinen Mummodisko oli valtava menestys, ja esimerkiksi Helsingin invataksit loppuivat koko kaupungista ikäihmisten suunnatessa bilettämään ikätovereidensa kanssa!
Vipattaako mummosi tanssijalka, sykkiikö naapurin papan sydän ikivihreille iskelmille? Oletko aina halunnut jorata diskopallojen loisteessa? Tilaisuutesi on koittanut!
Mummodiskossa kovimpia moovsseja pääsee esittelemään, kun vinyylilevyjä pyörittelevät ammattitaitoiset geronomiksi valmistuvat DJ:t sekä ilopilleri näyttelijä Tuija Piepponen.

Kaikki eivät tykkää välttämättä Eino Grönistä tai niistä samoista ikivihreistä. Tällä konseptilla pyritään tarjoamaan jotakin muuta.
Mummodiskon suunnaton suosio näyttää konseptin todella toimivan.

Tavastialla Helsingissä alkaneet Mummodiskot ovat saaneet huiman suosion.
Jos yritit saada Mummodiskon päivänä invataksia Helsingissä, saatoit joutua odottamaan. Kaupungin kaikki invataksit kun olivat joko matkalla rockklubi Tavastialle, passissa Tavastian edessä tai matkalla sieltä pois.
Väkeä saapui nostalgiaa tirisevään iltapäivädiskoon niin paljon, että paikoitellen tuli jopa ahdasta. Tästä syystä heitä, joilla jalka vielä nousi, pyydettiin kipuamaan jammailemaan myös klubin toiseen kerrokseen, jotta myös pyörätuolein ja rollaattorein liikkuvat mahtuivat mukaan diskopallon alle.
DJ:t villitsivät juhlakansaa Village Peoplella ja Boney M:llä ymv. Moni tuntui osaavan vieläkin ulkoa Y.M.C.A:n tanssiliikkeet.
– Joka paikassa tuntee itsensä vanhaksi, mutta täällä on tosi kivaa ollut. Ihmiset hymyilevät ja ovat onnellisen näköisiä. Tämä tekee hyvää ja piristää, summaa Ritva.
Hän aloitti diskoamisen jo swengaavalla 60-luvulla.
– Oltiin paikalla kun disko tuli Suomeen ja nyt ollaan täällä, Reunasen ystävä Essi Tuominen komppaa.
Muovikruunun otsalleen nostanut Onerva muistelee olleensa diskossa edellisen kerran ehkä pari vuosikymmentä sitten. Nuorena stadin friiduna ei juuri diskoiltu, silloin käytiin tansseissa.
Mitä Onerva odottaa diskoiltapäivältä?
– No, että näkisi komeita poikia! Miesten takia tänne on tultu!

Diskopallon loisteeseen mä mummon kanssa meen!

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai